Bandleden

Mart

Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Na een time out van enkele jaren pakte ik het gitaar spelen weer op. Daarna was er geen weg terug meer, het muziekvirus had me weer te pakken. Ik ging op zoek naar een band, ik werd gebeld door Tie-Break. Na een auditie was het meteen duidelijk: mijn plek was gevonden.

Mart
solo- en ritmegitaar: Mart van Megen

Bob

Ik heb bijna de hand geschud van Eric Clapton en sindsdien ben ik verslingerd aan zes-snarige instrumenten.

Bob
solo- en ritmegitaar: Bob Kool

Louis

Mijn passie is zingen, ooit begonnen in een koor maar wilde eigenlijk meer. Ging op zoek en kreeg mijn kans bij Tie-Break, de band die naar mijn mening bij mij past qua muziekstijl, niveau en vriendschap. Ik hoop er nog lang van te mogen genieten.

Louis
zang: Louis Haan

?

We zijn op zoek naar een backing vocal (v) om onze band uit te breiden. Ben jij de vrouw die samen met ons muziek wil maken? Neem gauw contact met ons op! Alvast bedankt.

?
backing vocals: ?

Iwan

De combinatie van het percussieve en het melodische geeft mij een enorme inspiratie om mijn muzikale grenzen te leren verkennen en te genieten van het enorme palet aan klanken die ik daarmee kan voortbrengen. De basgitaar is voor mij het ideale instrument om daarmee uiting te geven. Dus… let's play!

Iwan
bas: Iwan Enkhuis

Frans-Willem

Muziek is mijn leven. Als ik muziek maak, maar zeker als ik samen speel met anderen, geeft mij dat energie — en daar kan ik als slechtziende nooit genoeg van krijgen. De piano geeft mij de mogelijkheid om de muziek in haar volle breedte te waarderen.

Frans-Willem
toetsen/zang: Frans-Willem Post

Laurens

Ben al op jonge leeftijd begonnen met drummen, heb enkele jaren geleden de draad weer opgepakt na een pauze van 25 jaar. Echter in mijn eentje op zolder drummen vond ik minder, dus ben ik opzoek gegaan naar een band. Bij Tie-Break heb ik de band gevonden die me muzikaal en ook op persoonlijk vlak enorm aanspreekt.

Laurens
drums: Laurens Claessen

Maurice

Maurice
geluidstechnicus: Maurice Ollers